Real Time Analytics

Livet På En Kant

Golden rule nr 15

Publicerad 2014-07-12 01:20:46 i Vanlig vardag,

Den här är liksom som en bit i hela den mannen jag vill ha. Den här regeln hänger ihop med några andra, så jag kanske borde ha lagt de som typ 15, 16 och 17 tillsammans. Nu gjorde jag inte det så det blir fler inlägg om the golden rules istället.
 
För mig är det viktigt att mannen har lite klass och stil och på listan över detta ingår vin. Inte vilket vin som helst utan lite finare. Jag är en riktig finsmakare och är hellre utan än att jag dricker något som inte smakar bra.
 
Rule nr 15 är alltså att mannen måste uppskatta ett bra vin. Det är alltså helt kört för mig att exempelvis gå ner i puben som är här i lilla Brevik och hitta någon som faller in på listan. OM jag skulle lyckas med det skulle det vara en sjuk slump.

Länge trodde jag själv att jag föredrog vitt vin framför rött, men om sanningen ska fram föredrar jag nog rött, MEN jag är bara ännu mer kräsen gällande rött vin. Det är verkligen viktigt för mig att det är ett bra och gott vin jag ska dricka.
 
Imorgon kommer en ny rule. Är du samma finsmakare som mig, eller nöjer du dig med en sjabbig ölsnubbe?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela