Real Time Analytics

Livet På En Kant

Den där känslan.....

Publicerad 2014-07-06 12:38:06 i Vanlig vardag,

....när man har den halvnakna mannen från igår som rökandes sitter på fönstret och hör chocken från den kristna grannen när hon ser honom. Det är lite "I wish I could die"-känsla. Det är tur han ser bra ut och har jävligt snygg kropp, för det brukar de flesta komma undan med när det kommer till kvinnor. Likväl som män tycker om att titta på något snyggt gör vi kvinnor det. Nåväl, det är bara att leva med det. Det känns bara så liiite mig, nu är det nog säkert några som skrattar som känner mig och tänker att det visst är typiskt mig, men jaja, gjort är gjort. Om ni trodde att det stannar här så har ni fel.
 
Själv går jag och försöker duscha bort min ångest som nu dykt upp och han är snäll och ska göra frukost, det är bara det att han råkar ta fel persons mat ur kylskåpet. Ni vet, vi är ju tre som delar på den här lägenheten. I am so going to die for this too. Herregud säger jag. Nåväl, jag överlever nog trots att jag haft en man iförd endast handduk sittandes i mitt fönster.
 
Mitt liv i Brevik fortsätter. Jag som alltid försöker vara diskret och inte synas. Det har liksom aldrig fungerat och det är lika bra att jag vänjer mig vid att jag alltid kommer att vara den som snubblar över tröskeln. I can promise you att det kommer att bli värre. Just wait and see.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela