Real Time Analytics

Livet På En Kant

Därför är jag inte som alla andra

Publicerad 2014-07-28 15:42:00 i Målmedvetenhet,

Genom livet har jag lärt mig en del saker. Senaste tiden har jag hört att jag är den som vågar. Det finns en anledning och den ska jag berätta. Det finns faktiskt en hemlighet och jag ska berätta hur du kan komma över den för vad du önskar att du vågar i ditt liv.
 
För några år sedan hände en sak som gjorde att jag bokstavligen förlorade allt. Både av materiellt värde och egen heder, stolthet och ja, allt du kan tänka dig av inre värde. Jag hade helt enkelt NOLL kvar på precis ALLA plan. Det är få förunnat att hamna på den punkten någon gång i livet, och synd för er som aldrig hamnar där. Jag kan säga av egen erfarenhet att det är fruktansvärt. Man har bokstavligen lust att dö just när det händer, MEN när ma väl börjar ta sig upp är man farligare för alla som varit med och gjort helvetet för man har inte längre något att förlora. Man är inte längre sårbar.
Lärdom: Ta aldrig ifrån någon annan sin värdighet. Både av moraliska skäl på alla plan och för din egen skull.
 
Lärdom 2: Händer det dig kommer du att vara starkar och kunna gå igenom precis allt. Du vet ändå att du lever nästa dag och livet går vidare. Du kommer att få tillbaka mer än du förlorat.
 
Vad stoppar då dig från att göra det du drömmer om?

Jag kan till 99% säga att de flesta hindras av rädsla. Rädslan av det nya och att släppa det gamla är det som hindrar de flesta. Vi tappar tryggheten i det vi har. Jag har redan tappat allt vad trygghet är en miljon gånger. Jag vet att den trygghet vi kallar trygghet ändå är falsk. Det är en illusion av att det liv vi lever i kommer att vara konstant och inte kan ändras. Det är helt fel. Jag vet massor av människor vars liv fallit samman av rena olyckshändelser. Någonstans på vägen dras vi till varandra och likheterna och styrkorna vi har är en gemensam nämnare. För dig som lever med din trygghet i vardagen, som du nu tror är äkta, men jag vet är falsk, kanske bara ska pröva att kliva utanför komfortzonen ett ögonblick och pröva något annat en dag.
Jag kliver utanför min komfortzon hela tiden och precis som dig tycker jag det är obekvämt, MEN jag lovar när du kliver in igen kommer du både känna dig bättre och starkare.
 
Innan jag åkte till Norge hade jag en kortare konversation med en person. Hon sa hade jag inte haft barn skulle jag också passat på, sedan sa hon i meningen efter: Det är inte omöjligt för mig, bara lite krångligare och en dag.... 
Det är så det är: Bara lite krångligare ibland. Det är krångligt för mig också. Hemligheten här ligger i att se sina egna möjligheter. VAD kan jag göra? Leta de små stigarna i djungel. Jag tänker mig min värld som en tät djungel som är omöjlig att ta sig igenom, men i djungel finns det små små blodkärl som går rakt igenom. Det är svåra att se, men de finns där. De små blodkärlen är lösningen på de mest omöjliga problem som finns. Det gäller bara att hitta dem. Ibland tar det längre tid, ibland kortare. Sitter du bara och fokuserar på problemen kommer du aldrig att hitta dina blodkärl för då har du redan fullt upp med att arbeta med problem. Vad väljer du att arbeta med problem eller lösningar? Jag väljer utan att blinka det sistnämnda och kommer det rädsla upp blundar jag och hoppar ändå. Vid botten tar ändå fallet slut.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela