Real Time Analytics

Livet På En Kant

Önskade mig en sak och fick allt! =)

Publicerad 2014-01-17 21:41:50 i Vanlig vardag,

Jag vet inte hur det kommer sig, men det blir en massa monsterpass för min del hela tiden. Att jobba till kll 16.30 blir lite mycket. Det är ju inte så att jag börjar kl 7.30 som resten av mina arbetskollegor. Jag släpper ju ut ett gäng hästar innan. När jag kommer hem tar jag hand om dem.
 
Det blir lite mycket faktiskt. Nåväl, jag funderar lite över mitt liv och jag kommer nog fram till något jag vill.
Jag kanske vill göra något annat i livet också. Jag ska fundera. Jag har fått ett erbjudande av en person. Om ett samarbete när det gäller hästar.
Jag är lite sugen på att diskutera vidare med personen i fråga. Det skulle vara roligt och spännande. Något jag vill göra. Jag önskade mig det här i höstas och allt det man önskar kommer ju till en. =)
Uppenbarligen även det här. 
 
Frågan är bara hur jag ska göra. Är det det här jag vill? Om jag önskade mig det antar jag det och om universum serverar mig det borde jag vara tacksam. Jag ska börja med att tacka. =D
 
Hemligheten med att få det man önskar sig är att ta emot det man blir serverad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela