Real Time Analytics

Livet På En Kant

Man kan ju börja fundera

Publicerad 2014-01-21 10:44:00 i Vanlig vardag,

Det måste seriöst vara något fel på mig. 
Oftast sover jag 5 timmar/dygn. Ibland försöker jag lägga mig tidigare, men om jag är ledig flera dagar i sträck börjar jag vakna mitt i natten istället. Är det bättre? Typ kl 3. Det händer att jag kliver upp och gör något. Exv, pratar med kineser om potentiella inköp, bakar bröd eller något annat nyttigt. Jag kan ju inte direkt gå ner och släppa ut hästarna den tiden.
 
Jag brukar inte reflektera över detta utan det är så det fungerar. Ibland har jag ångest för att jag sover för lite. Igår pratade jag med en person som undrade över varför ingen någonsin reflekterat över det här. Något kanske faktiskt är fel. Jag vet inte. Om jag skulle se till att vila och sova ordentligt går istället hjärnan på högvarv och läget är fan jobbig. På något sätt väljer jag att vara helt slut så jag inte orkar tänka. Det är liksom enklare.
 
Vad ska jag göra? Jag borde använda all energi till att göra något vettigt.

Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2014-01-21 16:15:02

Du gör ju massor hela tiden. Var inte så hård mot dig själv . Du Är en bra människa.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela