Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det viktigaste jag lärt mig!

Publicerad 2014-01-18 21:33:01 i Vanlig vardag,

Jag satt och bläddrade igenom en massa gamla inlägg som jag skrivit för ca ett år sedan. Någon dag ska jag ta och titta igenom dem ordentligt. 
 
Jag har funderat mycket senaste tiden på hur jag "inte" levt efter attraktionslagen. Men stämmer verkligen det? Jag insåg när jag läste att jag kanske lärt mig det viktigaste jag behövde lära mig just då. Något som jag använder idag. Det faller sig helt naturligt och är bara SÅÅÅ enkelt.
 
Känner du inom dig att något känns fel, skapar ångest eller ger dig en dålig magkänsla. Då har du redan svaret! Det ÄR fel.
 
Följ din magkänslan, gör det som är bra, gör saker som får dig själv att må bra. Allt annat är skit. Det är fel och inget du ska göra. Ditt inre talar om vägen för dig. Alltid! Varje sekund, varje dag, i allt du gör och alltid!
 
För mitt liv har det betytt massor. Livet har blivit enklare att leva. Jag har ju (nästan) aldrig ångest eller andra obehagskänslor och om de kommer ser jag till att lösa det snarast möjligast.
 
Jag vill leva fri och lycklig.
 
Nu ska jag bara börja önska mig vettigare saker. Jag har lite planer på gång, men jag kan inte visualisera dem än. Det kommer väl när tiden är mogen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela