Real Time Analytics

Livet På En Kant

Alla dessa män......

Publicerad 2014-01-29 13:24:47 i Vanlig vardag,

Jag fascineras lite över hur män dras till mig ibland. Just nu känns det som att det trycks på båda från vänster och höger. Det är i princip bara att fundera över: När kommer nästa förbi?
En här, en där och en lite varstans, sedan dyker det upp en ny. Ja, jag lider inte brist på beundrare. Idag på började jag någon form av storstädning. Jag tänkte att på fredag kan jag kanske bjuda hem någon. Lite halvbestämt är det att jag ev ska träffa han som jag var på dejt med i måndags. Sedan vet jag med säkerhet att jag ska träffa en annan på dagen på fredag, men det är ingen dejt. Vi får väl helt enkelt se vad som händer.
 
Imorgon kommer en och tittar på stallplats. Jag önskar att jag kunde ha lite tomt i stallet. Det är så otroligt tyst, lugnt och skönt som det är just nu. Jag inser ju ändå att det är ekonomiskt omöjligt som det ser ut just nu. Jag får helt enkelt se till att få in pengar på annat håll. Jag var VÄLDIGT noga med att säga att vill man flytta in är det följande som gäller: Man får anpassa sig efter läget som är. Vi fodrar frukost och det innebär att hästarna får hö så det räcker till intaget. Det finns ingen lunch eller några andra mål. När de kommer in får de sedan en ny omgång med mat och sedan är det kvällsfodring. That´s it! Jag var också noga och beskrev hur det är i stallet och samma här: Det är det här som gäller. Jag tror att det blir bra.
 
Jag har också fixat bete till sommaren. Det ska bli skönt att vara ledig. Det har jag inte varit på hur länge som helst nu.
 
Nej, nu kan jag inte skriva mer. Har liksom inte tid. Köra lite mer tvätt i tvättmaskinen och sedan fixa stallet. Ikväll är det jobb som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela