Real Time Analytics

Livet På En Kant

Åka till hästhimlen?

Publicerad 2014-01-09 21:20:52 i Vanlig vardag,

Jag tycker inte om att leka Gud, men som djurägare måste ibland ta beslut svårare än andra. När är det dags för djuren att åka vidare? Hur mycket ska man låta de stå ut med innan man tar beslutet?

Jag ställer mig återigen frågan eftersom en häst i stallet nu har så ont. Det är svårt. Det är fötterna som trilskas och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Självklart ska hästen få en chans. Hovslagaren var ut två gånger under december till hästen och jag pratade idag igen med honom om hästen. Jag berättade problematiken och han hade lite förslag. Han sa att det kunde ta upp till ett år innan det blev bra, men ska jag titta på hela tiden innan det? Det tror jag inte jag orkar.
Varje dag se en häst som om vartannat avlastar vänster och höger framben. Ligger ned flera timmar när den kommer in. Jag vet inte. Vad skulle ni ha gjort?
Hur jag vänder och vrider på det svider det i mitt hjärta.
Jag rådfrågade en expert idag och väntar på svar till imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela