Real Time Analytics

Livet På En Kant

<3 Simon!

Publicerad 2014-01-25 17:26:09 i Simon,

Jag måste säga att Simon verkligen tagit sig. I början tyckte vi alla att han såg olycklig ut. Dessutom ser han ut som en förvuxen valp, gänglig och lite allmänt muppig. Utöver det verkar han vara lite lätt lobotomerad och psyket är som en gammal filbunk. Han och Ante gör sig bra ihop. Om en atombomb skulle falla är antagligen den enda reaktion de skulle få att de skulle titta en gång på varandra.
 
Det är till att lura sig att tro att han är sådan. Idag skulle jag tömköra honom och han visade sig vara mer känslig än vad jag trott innan. Han har dessutom börjat uppvisa en framåt sida. I början var han mest bara flegmatisk. Nu uppfattar jag honom som mer kvick och livlig. När jag tömkörde gjorde jag den inre tömmen ledande från gjorden genom bettet och det blev ALLDELES för skarpt. Han knäppte av i nacken, krullade ihop och sprang på bogarna. Äntligen börjar jag kunna se vad för arbete jag har att göra med den här hästen. Jag fick spänna upp och ha tömmen direkt från bettet till handen. Då började han kunna hitta lite bra form.
 
Traven blir bättre och bättre på honom. Nu när jag tömkörde rörde han sig mycket bättre fram än tidigare. Hans galopp är bara <3<3<3<3<3<3!!!!! Det är värsta Norton-galoppen. Den är super!  Det kommer att bli mer tömkörning framöver den närmaste tiden. 
 
Nu ska jag iväg på middag och sedan kanske det blir utgång. Får se om de är kvar när jag är färdig på middag. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela