Real Time Analytics

Livet På En Kant

Veterinär inbokad!

Publicerad 2014-12-17 12:23:42 i Simon,

Nu har jag bokat in veterinär. Det kommer att bli om ett tag. Det blir tandkoll och vet check på Simon. Det bästa med den här veterinären är att hon förstår när man förklarar.
 
På Simons vet check har hon även lagt in kiropraktaktik. Jag tycker det är toppen med en veterinär som även har det som komplement till övrig utredning. Den här veterinären har talat om hur djurskyddslagen ser ut gällande att anlita annat än de med ansvarslicens etc på hästarna. Det är ett större ansvar än vad man förstår och ansvaret hamnar på ägaren och inte utföraren om något går snett. Nej, jag är nöjd med mitt beslut och att hon verkar ha samma tanke som mig, sedan får vi se hur det går. 
 
Simon är en snäll och rar individ och nu börjar jag se en positiv beteendeförändring hos honom. Det är en stor häst och han har antagligen växt väldigt mycket sedan han kom. Nu ska det bli ordning. Hans helsyster heter Teloola och gjorde jättefina resultat som 5- och 6-åring. Här är en video på henne. Vi kan ju hoppas att Simon blir lika fin i framtiden. 
 
Här är en ganska ny film.
 
 
Från när hon tävlade i Falsterbo. 
 
 
Här är hans andra syster, de har samma mamma, men hon är efter Last Liberty. Tekila heter hon.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela