Real Time Analytics

Livet På En Kant

Spelar livet på ett kort

Publicerad 2014-08-07 18:40:48 i Vanlig vardag,

Det känns lite så just nu, som att jag spelar livet på ett kort. Jag vet vad målet är och det är rätt klart. Vägen känns dock lite krokig. Jag är ganska säker på att jag kommer att lyckas, även om jag har lite ångest ibland. Det var som sagt sista kortet. Vad gör jag om jag valt fel kort att spela med?

Nåväl, det löser sig i sådana fall. Jag funderar ibland på om jag ska skriva vid sidan av här. Lite mer äkta och riktigt. Ibland känns det som att jag måste välja vad jag skriver och det är så världen fungerar idag. Vi måste välja.
 
Ja, det blir nog bra i slutändan. Jag ska fan kämpa in i det sista. Jag har kommit första steget och ser iaf möjligheten till lösningarna. Det är så jävla enkelt när man väl ser de på det sättet. Sedan får man kämpa in i det sista, men det är det värt när man ser resultatet närma sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela