Real Time Analytics

Livet På En Kant

Harry-tur till Tyskland!

Publicerad 2014-08-30 10:18:00 i Vanlig vardag,

Idag blir det då Harry-tur till Tyskland. Jag ska äta frukost och sedan skriver jag  inlägget om de sista 10 timmarna på min resa. Jag har tagit en del bilder och har en del att berätta. Jag kommer ta bilder från idag också. Det kommer bli Tyskland imorgon också.
 
Jag sa ju att jag har massor att göra nu när jag kom hit. Schemat är fullspäckat, men jag ska se till att ta en promenad varje dag och uppdatera er med bilder. Jag ska besöka några hästanläggningar också. Alltså det här är bara SÅÅÅÅ spännande alltihop. Måndagen ska gå åt till att packa och skicka massor av det jag sålt. Jag slog min kalkyl första veckan iaf. Jag har gjort en kalkyl som jag bör försöka hålla för att få det här att fungera. Den är rätt hård, men isf är drömmen ett faktum om senast två månader. Jag är verkligen grym.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela