Real Time Analytics

Livet På En Kant

Allt händer samtidigt!

Publicerad 2014-08-25 11:59:27 i Vanlig vardag,

Det är verkligen så att allt oftast blir samlat till en tidpunkt och det känns lite som en explosion av saker vid ett tillfälle.
 
Imorgon kommer mina paket och jag ska då lägga ut annons på alla saker som kommer in. Jag har fått förfrågningar på en massa annat också. Schabrak, förbygel/martingal, ridbyxor, ja allt möjligt. Nu ska den del av det första säljas och sedan blir det ny beställning nästa vecka. Då har jag lite mer kött på benen vad som ska köpas in till nästa omgång. Jag räknar inte med att ha sålt allt från första leveransen då utan jag kommer nog få mig ett litet lager. Det behöver jag inför de kommande eventen jag har planerat under höstet.
 
Sedan ska jag påbörja min planerade resa inför mitt kommande hemland och mitt "nya" liv. Haha! Förädingarna blir nog inte så storra trots allt.
 
Dessutom ska jag hinna med en intervju för ett jobb till. Ni vet, drömjobbet jag berättade om. Fan vad roligt det kommer att bli.
 
Resan över till Danmark, som kommer att ta ca 8 timmar kommer antagligen att bara bestå i arbete. Ett roligt och bra jobb som känns lite som att det blir starten på mitt nya arbetsliv.
 
Snacka om att allt faller på plats. Det är kanske verkligen är så att jag äntligen är inne på rätt spår, spåret som är rätt i mitt liv. Jag är så sjukt nöjd just nu. Alla möjlighter ligger framför mig och det gäller bara att jag förvaltar de väl nu.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela