Real Time Analytics

Livet På En Kant

5 länder på 2 dagar

Publicerad 2014-08-29 23:30:00 i Vanlig vardag,

Nu ligger jag i sängen. Jag har redan sovit någon timme medan vi skulle titta på film här. Ingen hade räknat med att jag skulle vara vaken. Det är inte många gånger i livet man åker genom 3 länder och befinner sig i ytterliggare 2. Jag har sedan igår eftermiddag varit i Norge, som jag lämnade, rest med tåg genom Danmark för att sedan fortsätta till Tyskland vidare med tåg till Holland och sedan avsluta dagen med Belgien. 
 
Det känns bra. Jag har inte riktigt hunnit landa och efter att bara ha sovit två timmar igår har hjärnan stängt av. Imorgon blir det nog bättre. Det blir först en Harry-tur till Tyskland. För er svenskar som läser kan jag berätta att en Harry-tur är en resa Norrmän gör när de åker över till Sverige och handlar och Harry betyder typ raggare. Typ alla i Norge gör Harry-turer. Tävlingsbesöket är flyttat till nästa helg och lika bra är väl det då jag är sykeligt trött. 
 
Jag får berätta om resten av resan i ett inlägg imorgon och jag kan säga så mycket som att jag lärt mig mycket, speciellt om mig själv. Nu vill jag sova. PS Jag kan berätta att det gått galet bra med försäljningen av mina hästsaker. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela