Real Time Analytics

Livet På En Kant

Varför bor man i Sverige?

Publicerad 2014-04-28 10:23:22 i Vanlig vardag,

Den här frågan har jag ställt mig tidigare och den blir mer och mer relevant. Innan har jag alltid trott att världen var långt bort. Ni vet, man har skapat sig en bild och tror att allt är på andra sidan jordklotet typ. Nu vet jag att det inte är så. Det är faktiskt inte mer än ca 100 mil till Hamburg från Stockholm, och till Luleå från Stockholm är det 90 mil. Åt vilket håll skulle ni åka? Till Amsterdam är det ca 140 mil. Jag tänkte stanna till och bo någonstans där mittemellan. Vet ni varför?

Nu sa vi prata kostnader. För samma kostnad som jag har idag kan jag få all-inclusive på det här stället.
 
 
Vi pratar två ridhus, utebanor, fullservice etc etc etc.
 
Det här är bara ett exempel på vad man kan få för skit och ingenting. Jag orkar inte med att slita i den här förruttnade hålan längre. Där nere är det dessutom nära till tävlingar. Jag kan åka och se världen lite. Jag har redan hittat jobb jag ska söka och så. Allt är möjligt. Även det omöjliga. Det gäller bara att se de små hålen där lösningarna kan finnas och vara tacksamma för dem. Det är där allt börjar. När man kan se lösningen på det man önskar ska ske. Den finns. Det gäller bara för dig att lära dig se.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela