Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tjäna pengar på andras "skräp"

Publicerad 2014-04-14 23:39:14 i Vanlig vardag,

Jag insåg idag att det går att tjäna pengar på ALLT. Idag fick jag en förfrågan på en ny sak som för oss i stallet bara är skit, nu menar jag inte bajs utan skit som i värdelöst skräp. En sak som vi hatar och sedan slänger. Nu ville en person betala för denna skit. Fattar ni att det verkligen går att tjäna pengar på tammetusan ALLT.
 
Nu börjar då jakten på denna skit. Det sjuka är att ALLA suckar över denna onödiga biprodukt och nu har JAG hittat ett återanvändsområde. Jag kommer att få nobelpriset en dag. Nobelpriset i allt samtidigt. Jag kommer att få nobelpriset i ekonomi för att jag är så otroligt intelligent och skapar pengar i allt skråp, nobelpriset i litteratur för att jag kommer att skriva om det och nobelpriset i fred för att jag kommer att lyckas skapa fred i alla stall som finns. Sedan kommer jag att få nobelpriset i kemi eftersom bajset, och den nya produkten är så naturliga och skapar en kemisk process. Finns det fler nobelpris? Spelar ingen roll. jag kommer att tjäna miljoner på detta innan jag är färdig. 
Sedan ska jag bli lyxhustru någonstans och bara dricka drinkar. Hahaha! Eller kanske inte. Nu ska jag iaf sova. Ännu en intressant och lärorik dag är över. Det var ett intressant samtal nu på kvällen med personen jag diskuterade bajs med. Det är sjukt. Jag kände mig lite muppig när vi diskuterade bajs, ren och skär jävla skit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela