Real Time Analytics

Livet På En Kant

Projekt - livet efter Norrsunda börjar ta form

Publicerad 2014-04-08 06:17:00 i Vanlig vardag,

Hjulet är liksom snurrat. Allt verkar bara ske. Jag vet att det blir lite mycket av en och samma sak här på bloggen under en kort tid, men jag måste berätta lite mer.
Det är så här va att planen är att flytta till en annan gård. Det är lite pyssel och stånk och massa saker som ska passa in och falla på plats på rätt tid. Är det meningen så är det och då kommer det att ske. Det bara är så.
 
Iaf så har två potentiella framtida hyresgäster, vill tillägga att det är FÅ personer som vet om vad det här handlar om, som vill komma. Med tanke på att det är max 10 som vet vad som skall ske är det bra statistik. Nu kanske ni får ett hum om HUR BRA den här möjligheten och chansen är. Det är verkligen sjukt. Jag frågar mig. Var är haken? Nåväl, som jag precis skrev är det här ett lite större projekt än att bara flytta över till grannen och det kommer att innebära att det tar lite tid. Jag gissar på att det ungefär kommer att ta minst ca 5 månader innan den faktiskt flytten kommer att ske och det mina vänner, kommer att bli ett större projekt, men 5 månader är väl lång tid för sådana saker, eller? Jaja, det löser sig. Vi funderar på bästa lösningen för ALLA inblandade parter.
 
Tänk att leva i en dröm och ett paradis. Det är värt all möda och slit. Jag har en plan C, en plan D och snart ska jag jobba på resten. Jag ska ha planer till Ö för att lyckas med det här. Är det någon jag kan är det att sälja. Om det nu är så att jag ska sälja in mig själv så ska jag lyckas med detta. Just nu arbetar min hjärna mest med förhandlingen. Vilka argument ska jag komma med? Varför är vi bättre? Varför ska någon ta oss, fast vi antagligen egentligen har lite sämre förutsättningar än eventuella andra spekulanter? Jag har några veckor på mig att bearbeta detta. Det kommer antagligen att ta lite tid innan vi kan titta på plats. Idag ska det iaf ställas ett helt gäng med frågor till mäklaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela