Real Time Analytics

Livet På En Kant

Allt arbetar framåt av sig själv just nu

Publicerad 2014-04-29 12:08:57 i Vanlig vardag,

Ni vet, när man hamnar i räkmacke-flytet i livet då är det som att man är på rätt väg. Allting löser sig, precis som man önskat och vill.
 
Just nu känns det så för mig. Det enda som inte löst sig är jobbet jag vill ha i Norge till den 1:a juni och att hyra ut lägenheten i andra hand. Jag tror att det löser sig också. Det känns som att det stora projektet med att flytta ner till kontinenten är löst på många fronter. Det är en del jag behöver ordna med, haha, eller ganska mycket, men sakerna verkar lösa sig eftersom. De sista sakerna jag ska lösa är ändå beroende av tiden och att allt som nu löst sig blivit löst. Det är som ett pussel där man börjar med ramen, eller i ett hörn och sedan bygger vidare.
 
Jag läste någon gång om en ryttare som planerade sin tävlingssäsong från slutet och sedan delade upp allt i delmål utifrån slutmålet. Jag tror att många ser det som att jag ska rida bla bla och bla och sedan ska rida bla bla bla. Jag kör på den förstnämnda varianten. När jag gick mentalkursen lärde jag mig att sätta upp ett ännu högre mål än det man ville nå, annars kom man inte vidare från sin egen topp.
 
Det är massor som säger om inte, om inte, om inte om den planerade flytten, men jag svara bara med jag SKA och det är omöjligt för någon annan bild än den att tränga igenom i mitt huvud idag. Jag HAR bestämt mig. Det här är det JAG vill. Jag har faktiskt funderat länge på det här. Det är ofta jag funderar på att skriva en bok, men det blir liksom inte av. Det får räcka med bloggen så länge. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela