Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tripp till Kista Centrum

Publicerad 2013-09-30 07:05:25 i Vanlig vardag,

Idag ska jag åka med på "rasten" jag har mitt på dagen till Kista. Jag behöver några nya byxor. Hur kan det komma sig att jag nött ut dem exakt samtidigt? Riktigt så kanske det inte är. Ett par vågade jag inte använda på jobbet för jag var rädd att de skulle gå sönder. Ni vet där man nöter ut dem mellan låren. Det ledde till att jag började använda de andra mycket mer, sedan började jag även rida i dem. Det här var två liknande som jag brukade ha på jobbet. När jag väl använt dem i stallet gick det rätt fort att börja nöta ut dem. Det finns ju en anledning till att man använder skoning på ridbyxor.
 
Nej, nu måste jag nog åka. Jag har ju kontantkort på min mobil och även om jag inte ringt upp potten eller surfat upp den tar den slut efter x antal dagar och är jag utan får jag panik. Jag måste alltså in på Shell på vägen. Ska lyxa till det med en cappucino tror och en chokladbiskvi. Jag var ju rädd att jag skulle ha gått upp i vikt, men av de två kilona jag faktiskt gick upp, sedan drog jag ned på 1500 kcal, har jag redan gått ned ett av dem. Fatta - 1500 kcal är nästan vad en person ska äta på en dag och det drog jag ned på. Fatta hur mycket jag måste äta för att bara hålla vikten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela