Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tänk om man kunde skriva exakt det man ville

Publicerad 2013-09-05 22:03:13 i Vanlig vardag,

Tänk om man kunde vara fucking ärlig i en blogg. Jag tänkte både gentemot andra hur det egentligen förhåller sig, gentemot sig själv och mot omvärlden. Nej, ska man vara sådan då måste bloggen vara anonym. Dessutom vill man inte att vissa saker om andra kommer fram. Idag skrev jag ett inlägg på en annan blogg jag har riktat till ett par personer bara. Jag kände hur ärligt, riktigt och korrekt det var.
 
Tänk om man kunde vara SÅÅÅÅ ärlig även här i bloggen, men nej, det är ju svårt. Jag kan egentligen undra vad som är så svårt. Det handlar egentligen inte om mig utan om andra. Andra får inte bli sårade, samtidigt så hade nog inlägget jag skrev gjort att en av dem det handlade om hade blivit mindre sårad. Jag har tydligen sårat en person utan att jag vet om det. Kanske skulle det till och med bli bättre om jag skrev ner det och mer sakligt. Jag tror att jag skulle kunna se min egen del i det hela från ett annat plan. Det är svårt att göra rätt när man inte vet vad man har gjort fel från början.
 
Det är ingen här som skulle vara intresserad av att läsa det inlägget. Det handlade om hela historien med den här mannen jag vill träffa som inte visar sig här längre. Jag tyckte bäst om när jag såg att han var här en gång i veckan. Det är jobbigare nu när jag inte sett honom på en månad typ och inte heller vet om han är kvar ens. Nåväl, allt jag skriver om honom handlar egentligen om mig för jag har mitt eget liv att bearbeta. Det har med mitt förflutna och inte honom att göra. Det är svårt att förklara, men han blev liksom symbolen för det hela. Förstår ni? Han handlar på något sätt om att bearbeta sådant jag varit med om tidigare och kändes bra när han var här ofta. Dessutom skulle jag vilja prata med honom nu för det är faktiskt få som man egentligen har ett intellektuellt utbyte av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela