Real Time Analytics

Livet På En Kant

När man skäms över att behöva be om hjälp

Publicerad 2013-09-06 09:58:00 i Vanlig vardag,

Jag har en sak jag skulle behöva akut hjälp med. Det är egentligen lite sjukt för jag det är inget som någon människa skäms över eller på något sätt är fel. Det är simpelt och enkelt.

Problemet är att det finns ett begränsat antal personer jag kan be om hjälp. Det gör det svårare. För min egen skulle skulle jag behöva be en person om hjälp. Det skulle underlätta för min framtid rent mentalt och skulle på något sätt göra mig  fri. Personen jag skulle behöva be om hjälp, för min egen skull skulle garanterat hjälpa mig och han skulle säkert göra det bra. Det handlar bara om min egen mentala status.
 
Jag skulle behöva hjälp innan måndag, men jag har ångest för att ens fråga. Om jag inte tar hjälp känns det som att allt kommer att falla ur mina händer och ramla ner genom fingrarna.
 
Vem som helst skulle tycka att det här är det simplaste i världen, men för mig är det som en stor klump över bröstet och ångest varje gång jag tänker på det. 
 
Nu ska jag gå ut och göra fint. Bilder kommer senare idag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela