Real Time Analytics

Livet På En Kant

När man ser sin lönespec och hjärtat hoppar till!

Publicerad 2013-09-13 15:00:00 i Vanlig vardag,

Jag var i chock när jag såg min kommande lön idag. Hjärtat hoppade till och stannade liksom upp. Jag ska sluta klaga på att jag får dålig lön och istället vara tacksam över att jag får bättre och bättre lön. =)
Kan säga att förra månaden fick jag ok lön. Den här månaden får jag ännu bättre! Suveränt va.
Den här månaden får jag ut lika mycket som jag hade innan skatt till den här lönen och då är det inte all lön. Jag får ju lön från två ställen. Helt suveränt. Känner mig asnöjd med mig själv och klappar mig på axeln. Det här behöver jag.

Kan säga att när jag tog över det här stallet för drygt 1,5 år sedan jobbade jag som en tok månaden innan för att gå ihop så jag kunde köpa in div extrasaker. Idag tjänar jag mer än jag gjorde den månaden på ett av mina jobb och jag har jobbat ungefär lika många timmar. Man ska verkligen välja arbete med omsorg.

Nu ska jag nog ta och köpa mig den där glassen jag var sugen på och sedan fixa stallet för dagen. En glass behövs för att klara den här dagen. Vet ni vad det bästa av allt är? Jag har ju det där "sparkontot" kvar som jag ska hämta pengar från. Ha det gött, själv ska jag njuta av det som är kvar på dagen, även om jag är lite trött efter dagens arbete.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela