Real Time Analytics

Livet På En Kant

När ingenting händer, men samtidigt antagligen allt!

Publicerad 2013-09-25 16:51:33 i Vanlig vardag,

En person sa till mig idag att du pratar alltid i telefonen. Det är nämligen så att jag mellan mina kunder på dagen har några minuters dötid. Tid att förflytta mig från kund 1 till kund 2. Vad passar då bättre än att använda tiden? Idag använde jag tiden till att fixa så att jag får hem kraftfoder till stallet istället för att åka och köpa hela tiden. Efter lite om och men hittade jag en bra leverantör där man inte behövde köpa enorma kvantiteter och det blev heller inte dyrt att köpa mindre mängd.
Är det inte ett bra sätt att klämma in lite extra tid för saker som ändå behöver göras?

Jag har lite annat arbete framför mig också. Budgeten ska stramas åt lite inför den kommande flytten. Jag behöver skrapa ihop rätt mycket pengar nämligen. Det första steget kommer ju att bli att jag stramar åt min egen budget lite. Jag har faktiskt redan planerat in lite saker att dra in på. Bla kommer jag inte att ta bilen till jobbet varje morgon utan det blir till att spara lite här och där. Om jag hoppar över att ta bilen 10 dagar/månad blir det 500:- och på ett halvår har jag sparat 6000:- på den lilla detaljen. Det är lite så jag ska göra nu. Det kommer att bli sketabra. Den här månaden hade jag jobbat ihop en hel del, men jag hade en gigantor-räkning att betala annars hade jag redan haft ett snyggt kapital att starta upp denna besparing med.


Det blir naturligtvis en liten update på denna budgetering inför framtiden. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela