Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hemma från (m)Uppsala

Publicerad 2013-09-07 21:46:04 i Vanlig vardag,

Nu är jag äntligen färdig med ALLT. Det här blev en sjukt lång dag. Jag lovar att jag knappt hunnit se min lägenhet idag. Runt 8 var jag nere i stallet. Gick upp vid lunch för att häma bilen och låsa och nu, 21.30 kom jag äntligen till soffan. Det är sjukt lång tid. 
 
Det var astrevligt att vara i Uppsala och jag ska tillbaka dit imorgon igen. Det här kan bli spännande. =)
Jag tror att morgondagen kommer att bli en mycket intressant dag ur många hänseenden för mig. För mig är det fortfarande väldigt jobbigt att åka runt på hopptävlingar. För det första så är det jobbigt sedan jag var sjuk för alla som jag känner sedan tidigare frågar vad jag gjort de senaste tre åren. Då måste jag förklara och då håller jag typ på att börja gråta. Sedan jag var och tävlade sist har jag typ gått ner 20-25 kg så jag ser helt annorlunda ut dessutom. Det jobbigaste är nog att en del personer "fick" jag typ inte hälsa på för mitt ex var så sjukligt svartsjuk att han blev sur om jag pratade med vissa. En person vet jag kommer dyka upp imorgon. Han är iofs astrevlig så det är inget problem i sig och jag träffade honom första gången typ -99. 
 
Det blir nog bra. Jag får möta mina spöken en efter en här så ska jag nog klara allt till slut. Ni vet, vi har alla olika spöken i våra hjärnor. Jag har mina och ni har säkert många i det jag gör. Det är bara det att det är era spöken och jag har mina. Ett bra sätt att övervinna dem är att skriva ned dem, precis som jag gjort nu. Då är de inte längre bara spöken utan verkliga fakta.
 
Nu ska jag snart sova. Behöver all kraft och energi jag kan få till imorgon. Naturligtvis kan ni vänta er regelbundna updates under dagen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela