Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hästarna i stallet

Publicerad 2013-09-01 21:32:30 i Vanlig vardag,

Här kommer lite bilder på hästarna i stallet
Först ut är Jojje, men han vill inte vara med på bild och visa att han är skäck så jag fick nöja mig med en halsbild. Mupphäst! Han är ju "gammal" i stallet och har stått här sedan förra våren.
 
Merla kom idag och är ett sto som är 16(??) år. Kommer inte riktigt ihåg. För mig är de bara hästar allihop och jag funderar varken på ursprung eller ålder. 
 
Ante fick jag ingen bild på alls. Hans box är så mörk så ingen bild blev ok. Kameran på den här mobilen är inte den bästa. Det här är en gammal bild.
 
 
Cortina ville inte heller vara med på bild. Hon är ett 8-årigt sto.
 
Imorgon kan jag kanske få till lite bättre bilder. Det flyttar dessutom in en till häst. Norton och Hoppan får gå ute någon natt till då jag inte hunnit med att göra iordning Hoppans nya box. Ni kan säker få en liten update om varje häst senare. Det känns både lite spännande och roligt att ha fler hästar och människor i stallet. Den här sommaren har varit lite enslig i stallet och det har känts som att vi varit några för få.
Nu blir det ändring på det. En av de nya skulle fixa lite fler stolar så hon verkar vara inne på rätt linje för att passa in i stallet. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela