Real Time Analytics

Livet På En Kant

Erbjuden anställning!

Publicerad 2013-09-18 13:38:44 i Vanlig vardag,

Tjoho! Blev erbjuden anställning. Det är ju hur bra som helst. Då får jag både semester och andra bra saker. Dessutom skulle det innebära dubbel lön i oktober. Fattar ni att jag då kan använda de pengarna för att investera i det jag vill sälja. Ännu bättre är det att jag hinner fixa den beställningen så jag kan sälja innan jul.

Det enda jag behöver nu är att räkna ut hur mycket jag behöver jobba för att få ihop mitt liv. Jag kommer nämligen att hamna längre ner på listan för extra-arbete. På sätt och vis bra då extra-arbete innebär dubbel lön. :-)

Kommentarer

Postat av: Tyra Sjöstedt

Publicerad 2013-09-18 17:11:11

ALLTSÅ VAD SNACKAR DU FÖR SKIT? Du kanske inte vet att dina lögner och ditt inlägg räknas som hot när du skriver att du har mer smaskigt skvaller om mig? För det första så har du ingen jävla aning om vad som hände! Ja, kunder samlade ihop pengar första gången- sedan betalade jag själv flera tusentals kronor alla andra gånger för att stallkatterna som inte ens var mina skulle få leva. Vad är du för jävla idiot som skriver en massa lögner om att jag lkjuger om det? Självklart hjälpte kunder åt, men utan mig hade de avlivats, och vem kan bara lägga upp fler atusan kr för katter som inte var ens egna? Så nej, dra med ditt skitsnack blir så otroligt förbannad! Skulle jag vara du så skulle jag ta bort inlägget direkt!!!

Postat av: Kaffehörnan

Publicerad 2013-09-18 18:04:51

Vad nice

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela