Real Time Analytics

Livet På En Kant

Drömshopping till lördagsfrukosten

Publicerad 2013-09-07 08:04:21 i Vanlig vardag,

Jag fick ett samtal igårkväll kl typ 22, ja, alltså personen fråga först om det var ok att ringa den tiden. Hon ville beställa skor genom mig. Eftersom jag inte skrivit inlägget om HUR man beställer än så frågar folk jag träffar lite här och där om hur man faktiskt gör. Jag lovar att skriva det inlägget asap. Kanske att jag hinner ikväll.
 
Personen som ringde igår ville alltså beställa skor och frågade om hon kunde beställa genom mig. För den här personen var givetvis svaret ja. Jag lovade att leta upp de hon var intresserad av (bland alla miljoner skor man hittar). Naturligtvis hittar jag en massa annat på vägen innan jag hittar rätt och jag är ju precis som er - jag måste kika på en hel radda som jag inte kan motstå. Här kommer några, som vanligt är det bara att klicka på bilden för att komma till produkten.
 
De här skulle passa perfekt för mig att ha på jobbet i höst. De är fodrade så jag slipper frysa, de har ingen klack eftersom vi går så mycket passar inte det och de var dessutom snygga. Jag tror att de skulle kunna bli en riktig hit för mig som jobbsko.

Priset är endast 30$. Dollarkursen står runt 6,55 överlag just nu så det skulle innebära att skorna kostar runt 200:-. 
 
De här var ju to die for. Snacka om snygga stövlar. De här bara måste jag köpa. Frågan är ju om vadvidden går att justera när det är snörning hela vägen fram. Det står att det är dragkedja, men det brukar ju oftast gå att justera vidden med snörningen.
De här kostade lite mer, men för 44,54$ känns det ändå som att de är nästintill gratis. Vad tror du de skulle kosta i Sverige?
 
 
 
 
De här stövlarna är också bara ett måste tror jag. Visserligen börjar det kännas som att jag inte kan få allt jag vill ha. Det finns så mycket i den här shoppen.
 
 
Sista stövlarna i det här inlägget var jag tvungen att lägga in för de såg så vansinnigt sköna ut att gå i. På länken till stövlarna finns massor med andra bilder och de finns även i svart.
 
Räcker det inte med dessa bilder utan du vill fortsätta titta? Jag letade bland de här stövlarna Kvoll och det fanns hela 5476 skor med sökorden jag skrev in. Nu specifiserade jag det till Kvoll-skor, men är de inte fina tycker ni också? De säljs även i Sverige fast då till ett högre pris.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela