Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens lista på saker att göra

Publicerad 2013-09-10 11:26:51 i Vanlig vardag,

Jag har en del att göra idag. Rätt mycket faktiskt. Ni som tycker jag har mycket att göra ibland skulle bara veta den långa och stora listan. Det som är bra med att börja beta av i en annan ände är att andra saker, av någon outgrundlig anledning, brukar lösa sig själv. Jag hoppas på det även idag.
 
Jag ska börja med att mocka och göra färdigt stallet. Jag blev tvungen att gå upp till mitt hem och fixa med lite saker först.
Sedan ska jag fixa Hoppans box. Just nu står det massvis med saker i den som ska ut. En del ska slängas och sedan är det lite saker som jag har fått av en person som bara blivit ett överflöd just nu. Sakerna var inte ens till mig faktiskt och just nu är de bara ivägen. Jag ska ge bort dem till ett ställe som tar emot gåvor istället.
 
På eftermiddagen kommer hovslagaren till Ante. Han ska få fina fötter igen. De ser förjävliga ut nu. Jag ska skälla lite på hovslagaren för han kan typ inte ha tagit något förra gången och då beklagade han sig över att det gått för lång tid. Det har det inte gjort den här gången och fötterna började se förjävliga ut efter två veckor då.
 
Utöver det här skulle jag behöva göra en hel lunta med papper till SKV och åka in och lämna dem, men det får jag nog ta imorgon istället. Känns som att jag hinner det bättre då. Jag ska även göra en JO-anmälan på den som var handläggare i det här ärendet. Hon får helt enkelt lära sig regelverket och komma ihåg att skriva ned allting på papperna hon skickar ut. Det här fuckade upp det för mig.
 
Jag tror att det var det. Jag måste också göra sadelkammaren färdig, men det får bli lite senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela