Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bara för att jag tänkte mer pengar.....

Publicerad 2013-09-05 22:41:14 i Vanlig vardag,

.....så fick jag precis ett mail om att det var precis det jag fick för en liten stund sedan. Mitt liv är så bra och så enkelt. =)

Ni skulle lära er leva som mig. Problemet med er är att ni inte skulle orka bära bagaget jag har med mig. Det är mycket lära för livet och hur hårt det kan vara. Jag älskar dock mitt liv och mitt bagage är bland det viktigaste jag har. Det betyder ovärderlig kunskap om livet. Ni lär aldrig få för det är få personer förunnat att få äran att bära den här typen av bagage. 

Ni skulle aldrig fatta och ni skulle aldrig vilja hade det med er på er resa. Till skillnad från er så flödar inte pengar in på kontot regelbundet, men det är bara för att jag önskade mig det förra sommaren. Jag var så less på att få lön en gång i månaden och behöva anpassa mig till den futtiga summan. Idag får jag typ dubbelt upp mot vad jag fick då. Dessutom har jag aldrig slut på pengar på kontot.


Att fixa en guide för det här är svårt så ni får helt enkelt hålla er till att läsa bloggen och hitta några korn emellanåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela