Real Time Analytics

Livet På En Kant

Shoppoholicen är igång! Crawings till hästarna....

Publicerad 2013-10-28 13:02:52 i Vanlig vardag,

Jag sitter och surfar runt på Kina-siten igen. Idag är det hästshopping som ligger på schemat, eller egentligen inte. Jag sitter nog bara här för att jag ska gå ner och packa till Norton och hur lockande tror ni det är? Precis, känns sjukt vemodigt och lite ledsamt, men men. Tröstar mig med lite Kina-shopping under tiden.
 
Hur fin skulle inte den här vara på Hoppan?
För pris och mer info, klicka på bilden.
 
Vill man ha ett par stövlar kan man få sig ett par här. Rätt snygg modell om ni frågar mig. De ser däremot inte ut att vara särskilt vida i vaden.
Läderstövlar
 
Varför inte passa på att köpa ett täcke till din shetlandsponny? 1680 denier är det i det här täcket. Dessutom i en neutral färg.
Vintertäcke
 
Har du längre drömt om ett par coola stigbyglar? Ja, nu kanske de inte är i "hoppstil" så inget för mig, men de är nog coola att ha hemma. De här kostar dessutom bara hälften jämfört med liknande modeller.
Stigbyglar
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela