Real Time Analytics

Livet På En Kant

Så skönt med en ledig helgdag!

Publicerad 2013-10-19 09:34:32 i Norton, Vanlig vardag,

Det är så otroligt skönt med en ledig helgdag. Jag fattar det knappt. Nog för att jag jobbade sent igårkväll och inte var hemma förrän vid midnatt och är ruskigt trött idag. Jag till och med försovde mig i morse. Jag vaknde när hästarna ska vara ute. Tur att det är nära, att jag inte tar så lång tid på mig och att det går relativt snabbt att släppa ut dem. 
 
Idag blir det lite fixardag här hemma. Jag såg bilder på hur det såg ut när jag flyttade in och insåg att jag vill ha det så igen. Nu vill jag inte ha de möblerna för det är inte min stil, men jag vill ha det så mysigt som det ändå var då. Det är det inte just nu. Jag har MASSOR jag måste slänga och jag tänkte ta med mig en del när jag ska iväg till Sollentuna alldeles strax. Min tanke var ju att köpa lite nya möbler här eftersom, men det har jag lagt ner. Det är lika bra att ha kvar de här gamla som jag bara behöver slänga innan jag flyttar sedan. Det är mycket lättare än att betala för dyr frakt till något annat land.

Sedan måste jag fixa ordning i garderoben igen. Där behöver jag verkligen rensa. Varför har man så mycket kläder jämt? Jag fattar inte. Jag måste verkligen rensa. Ni fattar säkert att man inte orkar och hinner allt det här på en och samma dag.  Desstuom måste jag gå ner till stallet igen om typ 30 min då jag tänkte fixa iordning lite innan de kommer och tittar på Norton. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela