Real Time Analytics

Livet På En Kant

När man vet att det är dags

Publicerad 2013-10-03 14:34:05 i Vanlig vardag,

Jag insåg idag att det är dags för mig nu. Alla tecken tyder på att jag ska flytta. Jag vet bara ännu inte exakt var. Ska jag bara ta upp en karta, köra blindfingret på den och sedan köra? Det är nästan så jag funderar på det. Nu blir det nog så att jag låter ödet, eller slumpen som jag brukar kalla det bestämma var mitt nästa hem ska vara.


Jag har redan på känn att jag borde skaffa flyttakartonger och börja packa. På något sätt känns det som att jag borde stå redo att bara lämna in nyckeln den dagen det beger sig. Nu är det inte så enkelt som att jag bara kan dra. Jag har åtaganden att sköta, men ni vet, man har en massa överflöd av saker överallt som man kan börja packa ned. 
 
Det här kommer att innebära en hel del förändringar i mitt liv och jag tror faktiskt att några av dem kommer att börja ske redan under oktober månad.
 
Här har ni en karta. Någonstans på denna kommer min flytt att bli. Jag vet verkligen inte än var jag kommer att hamna. Ni kanske har någon idé?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela