Real Time Analytics

Livet På En Kant

När man uppnått allt man haft på önskelistan

Publicerad 2013-10-08 12:15:10 i Attraktionslagen,

Från det att jag låg på botten och skrapade har jag nu kommit dit jag vill. Det är svårt att beskriva var jag var, vad det berodde på och var jag är idag, men det viktigaste av det hela är att jag bevisat för mig själv vad jag är kapabel till. Nu är jag beredd att ta nästa kliv i livet. Jag har redan bildat mina framtida önskningar i huvudet och håller på med fler hela tiden. Det är dags att gå vidare i livet. Mot nya saker.
 
För att jag ska kunna uppnå det här krävs vissa förändringar. Det är svårt för egentligen tycker jag inte om förändringar. Förändringar skapar en form av otrygghet. Det är ju liksom naturligt, men nu är det verkligen dags. Jag måste vidare för jag vill något annat i livet än det här. Jag är inte nöjd, annat än med att jag tog mig från ruta ett (helvetet) och skapade det jag ville (himlen). Jag har bevisat för mig själv att jag kan. Jag har behövt det här och det har varit otroligt viktigt för mig, men nu börjar det vara dags att utveckla sig vidare.

See you on the other side!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela