Real Time Analytics

Livet På En Kant

När "dieten" börjar ge resultat

Publicerad 2013-10-15 10:50:33 i Vanlig vardag,

Det känns verkligen som att jag äntligen hittat rätt. På bara en vecka har jag blivit en miljon gånger bättre. Skulle man se till hur jag "skött mig" enligt dietens regler har jag ju inte följt den till punkt och pricka. Jag skulle nog mer vilja påstå att jag har riktat in mig på att äta åt det hållet.
 
Nu börjar äntligen organen som har varit i lite risigt skick att återhämta sig. Jag kan dessutom erkänna att jag har glutenfuskat under helgen. Jag åkte iväg till L för att fika och skulle köpa glass. All glass på Lidl innehöll typ vete. Jag vet, det känns orimligt, men det var vete i glukos-fruktossirapen. Don´t ask me why! Nåväl, jag antar att det var den braiga dieten i övrigt som räddade mig då det dessutom inte var det enda gluten jag fått i mig. 
 
Nu känns iaf kroppen bra och jag ska nog fira med en liten kokosmjölksshake eller något till lunch. Det är lätt att följa en diet när maten är syndigt god.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela