Real Time Analytics

Livet På En Kant

Inspirationstitt - Nu ska jag och Ante köra!

Publicerad 2013-10-02 22:26:00 i Vanlig vardag,

Nu blir det snart organiserad träning för mig och Ante. Fattar ni? Hoppträning i grupp. Vi kommer att vara på banan, ur många sätt sett, snart.

Tränaren är superbra och hon har grupper som passar alla. Dessutom kommer jag få samåka vilket gör att transportproblemet försvinner. Kanon va! Nu ska jag bara försöka rida lite mer själv så jag är i lite bättre form inför det här.
 
Idag upptäckte jag en sak. Det satt en kille på läktaren och han påminde om en A. Jag blev helt ställd. Jag trodde först att det var han och det var inte förrän han började prata med någon annan som jag insåg att det inte var han. Hur fan kan en människa påverka en annan så? Jag har inte sett honom på typ 2 månader och än mindre hälsat på honom. Sist jag pratade med honom var för över ett år sedan. Jaja, livet är underligt och allt har väl en mening antar jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela