Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fixar med mitt liv

Publicerad 2013-10-10 16:49:41 i Vanlig vardag,

Det finns några saker som är säkra i det här.

1. Jag kommer att flytta.
2. Jag kommer eventuellt inte att ha något med hästar att göra i framtiden.
3. Mitt liv kommer definitivt att se annorlunda ut.
4. Det är inte säkert att du i framtiden kommer att ha någon som helst kontakt med mig. Jag kommer nämligen att göra om ett antal saker i mitt liv och har för avsikt att lämna det gamla bakom mig.
 
Jag har helt enkelt ledsnat på det här livet. Det är en blandning av en massa saker som fått mig att komma fram till den här insikten. Det är inte längre hållbart för mig personligen att få till allt det  här. I slutändan står jag ändå där ensamen. Ni vet alla de där gångerna när ingen annan har lust. Jag har nu ledsnat på att ha allt det ansvaret på mina axlar. 7 dagar i veckan, året runt blaha blaha.

Nu har jag bemödat mig med att svara på några svar som jag fått på tidigare annonser. Jag ska lägga ut några till. Ju snabbare desto bättre. Stallet har jag bara en månads uppsägning på så det oroar jag mig inte så mycket för faktiskt. Dessutom står det säkert ett helt gäng med gamar och väntar på att få ta över.  Jag vet att det är en hel radda med sådana därnere.
 
 

Kommentarer

Postat av: Eve

Publicerad 2013-10-10 17:12:26

Det gör det säkert. Och förmodligen har dom redan kontaktat värden innan du ens sagt upp det. Så fungerar dom nämligen, de människorna. Dom där man ställt upp för för att dom inte haft råd att betala stallhyra, som skulle fodra istället... Man ska inte vara snäll. Man har inget för det. Inte i Sverige iaf. Sanna mina ord. Jag vet precis hur du känner.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela