Real Time Analytics

Livet På En Kant

Det som avgjorde mitt beslut om flytten

Publicerad 2013-10-03 21:11:00 i Vanlig vardag,

Jag har skrivit ett tag nu om en flytt. Jag har inte skrivit var och jag har inte skrivit varför. Det förstnämnda kan jag fortfarande inte svara på, men anledningen till varför den ska ni få här. 
 
Allt började med att jag satt med en kompis som har planer på att flytta. Det är bara en tidsfråga innan hennes flyttlass går. Jag som älskar att googla saker i andra länder och mest av allt älskar bostäder i alla dess former. För mig blev det lite underhållning att leta stall eller stallplats åt hennes häst. Naturligtvis började det med att vi tittade på stallplatser och sedan spånade vidare. Efter ett tag hittade jag det här: 

Mitt drömboende!

 
Det sjuka är att det här stället INTE blir dyrare än det boende och stall jag har idag. Om man gör det på rätt sätt! Det var någonstans här det började. Det seriösa tänkandet på en flytt.
 
När jag någon vecka senare blev anklagad för att min hund skulle ha bitit en människa - samtidigt som jag höll i kopplet och hela historien inte stämmer på ett sätt som är rimligt, ja, då ledsnade jag på att bo här. Jag har även blivit anklagad för lite annat diverse som jag varit oskylig till eller som mina grannar gjort. Det är inte så jag vill ha det. Jag vill leva på ett annat sätt. Finns en del grejer om lite annat som jag inte har lust att skriva förrän jag packat och flyttat.  Jag har inte lust att bo på ett ställe där jag känner att jag konstant måste be om ursäkt för att jag finns till.
 
I ALLA år som jag levt har jag pratat om att bo någon annan stans. Jag har prövat flera gånger. Ännu har jag inte hittat min grej. Har jag letat fel? Jag börjar tro det. Jag vet vad jag vill, vad jag är kapabel till och vad jag är bra på. Det räcker. Det är utifrån det jag tänker utgå nu. Jag kommer att hitta mitt ställe här på jorden. Den här gången kommer jag att göra annorlunda. Jag tänker utgå från mig själv och mitt liv idag.
 
Jag vill göra annat i mitt liv och jag vill göra det bra. Nu ska jag bara fundera på hur jag ska administrera det hela. Det är lite som fattas, mest byråkratiska saker där jag inte kan påverka tiden. När allt det är färdigt då kommer flyttlasset att gå. Jag är inte helt säker på hur det kommer att se ut vid flytten. Jag vet bara att den kommer att ske.
 
Här är annonsen på gården som är för uthyrning.
Det här stället ligger i Brasschaat i Belgien. Jag hittade ett jobb som jag antagligen fått i Hasselt, några mil från stället. Problemet med att söka - och få, jobbet i Hasselt är att alla de byråkratiska sakerna inte på långa vägar är färdiga än på ett tag. Allt löser sig nog när det är dags.
 
 
Det här är verkligen ett riktigt drömboende. Nu är sannolikheten att det skule vara ledigt när jag är redo för flytten ganska minimal, men det spelar ingen roll. Den här gården kommer nu för alltid att vara den som fick mig att ta det slutliga beslutet om mitt nya liv.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela