Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bara för att jag har någon skruv lös....

Publicerad 2013-10-31 06:36:31 i Vanlig vardag,

Jag ska gå ner till stallet nu och släppa ut hästarna. Det känns som att jag varit på fest då jag kom hem kl 23.30+ och har sovit väldigt få timmar i natt. Nu är det iaf dags för en ny dags arbete. Det blir en långdag idag 11,5 timmar. Jag hoppas innerligt att vi får in de 2-3 stycken av 5 totalt eftersom några blev sjuka igår. Annars får vi väl hyra helikopter för att ta oss fram.
 
Men det var inte därför jag hade en skruv lös. Jag fick dokumentet jag ska jobba med online. Det är bra betalt i förhållande till mängden arbete det kommer att innebära. Enda haken är att det kanske var något mer avancerat än jag önskat som start, men what the heck. Det är väl bara att använda Google Translate för de mer avancerade orden. =D Haha, skämt åsido. För enstaka ord går det faktiskt att använda Google Translat. Man får upp en hel hög med ord som har liknande betydelse och korkad är jag ju inte.

Dessutom får jag väl läsa ilknande dokument så jag kan relatera till rätt. Det här ska nog gå bra. Jag lovar att jag kommer att få toppbetyg på mitt jobb. Just det, tiden var ju ett litet problem också. Jag har typ inte så många timmar på mig. Det ska vara färdigt imorgon fm, och imorgon har jag EN HEL DEL annat att göra. Massor faktiskt. Min gissning är att skotta containern får vänta. Det är näst intill omöjligt att nästla sig in på online marknaden och jag vill fan ha fler jobb. Det här lillla hemmaarbetet ger mig lika bra betalt som en förmiddag på en arbetsplats och det är fan så mycket lättare. Hade det varit snäppet lättare hade jag kirrat det på en timme. Nu kanske det tar 2-3 timmar, men vadå, jag har ju INGA omkostnader på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela