Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nya hästen

Publicerad 2013-11-15 12:06:18 i Vanlig vardag,

Ny har Simon kommit hem. Jag sa ju att ni kanske skulle få träffa Simon en del framöver och så blev det. Han är nu "installerad" på ridbanan. Själv var jag tvungen att äta lunch innan jag fortsatte med något. Nu ska jag ner och göra iordning box åt SImon, släppa ihop honom med A & J. Det här ska bli spännande. Känns lite som något av ett projekt fast inte tycker om att kalla det för projekt. 
 
Simon är en 4-årig valack. Han är lite, vad ska vi säga, busig att rida kanske. Nu står han iaf här hos mig. Har man haft en Ante kan man ha en Simon. Vill ni veta det roligaste av allt ihop? När Ante var 2 bodde han med Cimon. Nu har han bara skaffat en ny Simon/Cimon vän. Hihi!
 
Så här ser iaf Simon ut 2013-11-15
 
 
 
Ni kommer att få följa honom här i bloggen framöver och naturligtvis har jag redan en plan. =D

Kommentarer

Postat av: fanny

Publicerad 2013-11-15 21:56:30

Det ska bli så kul att se vad det är för en typ och på vilket sätt du kan hjälpa honom. Söt var han och verkade väldigt social :)

Svar: Ja, han är väldigt rar.
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela