Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag måste ha någon diagnos

Publicerad 2013-11-14 06:55:20 i Vanlig vardag,

Jag är fan störd på något sätt. Nu är jag igång igen. Det var nog inte förrän jag började se mina egna "misslyckanden" som bara saker som ger mer erfarenhet som jag insåg vad jag faktiskt vill göra och hur.
 
Helt plötsligt lossnade det och nu känns det så jävla bra igen. Jag har massor att göra egentligen och arbetet har blivit lite skevt de senaste dagarna då vi fördelade det. Allt hamnade på mig och det är nästintill omöjligt att driva stall, sköta arbete varje dag och dessutom försöka få tiden att räcka till både till kundkontakter, hitta passande leverantörer, välja modeller osv osv osv. Någonstans på vägen behövde jag hjälp och det har jag fått nu. Puh! Dock ligger fortfarande en hel del kontakter kvar hos mig som ska till personen jag arbetar med.
 
Nu ska jag iaf ner och släppa ut hästarna. Kl 8.30 öppnar posten och jag har ett paket som väntar mig där. Det är så pirrigt att vänta på paketet. Spännande att se innehållet. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela