Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hell of a day!

Publicerad 2013-11-01 10:36:46 i Vanlig vardag,

Den här dagen känns som den mest stressiga sedan for ever. Min hjärna har sagt upp sig redan och stressnivån i kroppen är nog på max, men det får bli så nu.
 
Förutom att ha jobbat sjukligt mycket de senaste två dagarna på mitt jobb gör jag ju även annat. Igår släppte jag ut hästar innan jobbet så det är bara att lägga till en halvtimmes fysiskt arbete innan jobbet. En reminder till mig själv är att säga till hyresgäster att de får ha täcken på de nätter jag ska åka till jobbet morgonen efter. Nu gick det bra ändå för jag kom tidigt till stallet.
 
I morse när jag kom till stallet hade två hästar dessutom gjort ett hål mellan boxarna. Oh, happy me! Som om jag har tid idag?

Sedan en fråga jag ställer till mig själv: Varför har jag inte tvättat några byxor? Jag får väl gräva i garderoben. Tror jag har ett par som passar. Jag får ta stövlar till arbetsintervjun för de snygga byxorna som är rena slutar strax nedför knäna. Får klämma in dem i stövlarna.
 
Inte nog med allt det här: Höbonden ringde också och sa att han kommer nu på förmiddagen. Förutom det ska jag även hinna hämta hästtransporten vid kl 12, samma som jag sedan ska lämna igen innan kl 14.

Mellan allt det här ska jag hinna mocka och laga boxväggen. Tjoho! Någon som är sugen på att hjälpa till? Här finns det arbete idag för den arbetsglade personen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela