Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fascineras över människans dumhet

Publicerad 2013-11-20 11:16:51 i Vanlig vardag,

Jag kom precs in från en tur med Ante i skogen. Vilket jävla pucko det var där ute!

När jag kom in på en mindre grusväg, där det nästintill aldrig kör bilar, kom det naturligtvis en. Det är sjukt trångt och det går med nöd och näppe att ta sig förbi en häst om man kommer i bil. Efter en stund hittar jag en liten plats jag kan gå in med hästen. Det var ju onödigt. Bilen hade precis stannat för att släppa ut sina hundar. Gubbjäveln sätter sig sedan i bilen och börjar köra - MED HUNDARNA LÖSA UTANFÖR! Det är tydligen ett sätt att rasta hundar. Efter en stund vänder jag. Han körde ju liksom precis bakom mig hela tiden och tutade dessutom på hundarna för att de skulle flytta på sig.
 
Jag vänder och rider mot honom istället. Det här var ju rena vansinnet. När jag passerar bilen har han fönstret uppe. Då säger: Om hästen blivit rädd då? Han svarar på ett jävligt otrevligt sätt: Vilken tur att den inte blev det då. Varpå jag svarar: Man får inte ha hundar lösa. Det sista han säger är något i stil med: Dra åt helvete, det får man visst och trycker ner gasen och kör iväg. Vilket jävla pucko. Jag ångrar att jag inte körde stålhätteskorna in i bakrutan. Jag hade ju alltid kunnat hävda att hästen blev rädd. 
 
Nä, se verkligen upp ute i trafiken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela