Real Time Analytics

Livet På En Kant

Vson säger: Toalettvatten=

Publicerad 2013-05-23 08:21:14 i Vanlig vardag,

=färskvatten!
 
I morse blev Vson väldigt pigg helt plötsligt och började springa upp och ner från sängen från att ha legat helt still på golvet. Till slut säger jag "Visa" vilket betyder att han ska springa och visa vad det är han vill. Det är en mycket praktisk sak att lära sin hund. Fråga mig inte hur det går till, men han kan den väldigt bra. När man lär hunden Visa förstår man lätt om han vill gå ut, ha vatten, ha mat eller den vanligaste: Han talar om att vi glömt mat på spisen och att han är redo att fördiska.
 
Idag var det ingen fördiskning på G. Jag öppnar dörren och han travar fort in på toaletten och tittar ner i toastolen. Jag går efter och ser att det ligger något däri varpå jag spolar. Det här har han nog också lärt sig nu, att jag kommer och spolar. Med andra ord innebär toavatten=färskvatten för Vson och han dricker helst ur toastolen numer, även om jag serverar honom nytt fräscht vatten i skålen. Tänker man efter så kanske han har rätt. Toavattnet byts ju ut betydligt fler gånger per dag i toan än i hans vattenskål så han kanske är klok trots allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela