Real Time Analytics

Livet På En Kant

Varför är jag aldrig nöjd?

Publicerad 2013-05-14 21:18:38 i Vanlig vardag,

Det här månaden var en riktigt bra månad. Jag är ändå inte nöjd och känner mig lite däst och lågmäld inför livet. Hur kan det komma sig? Jag borde vara nöjd och känna tacksamhet över det jag har och får. Istället kräver jag mer och mer och mer av mig själv hela tiden. Det är inte rätt.
 
Jag borde börja sätta upp lite "regler" för mig själv. Det kanske är så att jag ska återgå till att skriva ner de bästa sakerna i mitt liv varje kväll. Till exempel igår så fick jag höra av en man att jag var nummer ett i hans telefon. Jag borde bli lite glad. Oavsett anledning till att jag får vara nummer i någons telefon så är det väl något att vara tacksam över? Han frågade dessutom vad jag hade för trosor på mig. Jag borde uppskatta det hela.
 
Dags att ta tag i mitt eget sätt att se på mitt liv igen. Jag behöver nog en liten uppfräschning på den punkten. Senaste tiden har det varit fokus på alltför negativa saker. Nu är det dags att få livet att flyta igen. Mentalt sett har jag nog börjat gå åt det hållet, nu ska jag bara ta lite mer konkret aktion i det också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela