Real Time Analytics

Livet På En Kant

När lösningarna bara uppenbarar sig

Publicerad 2013-05-02 15:49:46 i Vanlig vardag,

Jag älskar momenten där lösningar på saker bara uppenbarar sig. Jag kan faktiskt erkänna att jag inte vill ha fler hyresgäster i mitt stall. Jag tycker det är så lugnt och skönt med bara en person till i stallet. Däremot har jag INTE råd att inte har några hyresgäster om vi fixar ridbanan och hyran därmed höjs.
 
Helt plötsligt uppenbarade sig lösningen. Fan vad jag är bra. Tänk vad lätt livet är att leva när man har ett IQ högre än 93% av befolkningen. Ni minns kanske att jag gjorde ett IQ-test efter att ha druckit lite vin. Fan vad jag är bra alltså. Nu ska jag låta hjärnan jobba vidare på idén. Det här kan ju bli riktigt bra! =)
 
Hemligheten i det hela tänker jag naturligtvis inte dela med er. Den tänker jag behålla för mig själv. Att ett så stort problem kan få en så enkel lösning..... Haha!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela