Real Time Analytics

Livet På En Kant

Min "nya" uteplats - nöjd med min insats idag

Publicerad 2013-05-30 21:51:13 i Vanlig vardag,

Årets blomoholic-attack är på gång för fullt. Idag har jag påbörjat två rabatter inne vid själva altanen. Jag tror att det kommer att bli sketasnyggt. Till höger om grillen har jag satt blandade blommor som blir ca 80 cm höga och alla är lila. Där har jag också planterat min klematis nu.
 
 
Min klematis vid pinnarna och en oleander i krukan. Jag har planterat lobelia, verbena och luktärt i småkrukorna, men fråga mig inte vilken som är vilken. När jag hade planterat och gick in för att hämta vatten hann jag glömma vad som vad vad.
 
Det börjar ta sig, men är inte färdigt. =)
 
Lite färg på pallkragen kanske skulle vara något? Jag har gul, svart, röd och faluröd att välja på. =)
 
Luktärt eller lobelia? Jag har ju blandat ihop vad det var.
 
Till vänster om grillen. Pionen fick en akutlösning för dens plats gick sönder när jag rensade ogräs i veckan och höll på att dö på sin förra plats. Här kanske den trivs bättre trots akutflytten.
 
Fattas lite blommer och senil-jag har redan glömt bort var jag kastat ut lite fröer, men som jag brukar säga: Blommor är ALLTID fint.....
 
Lite mer blommor här så.....
 
Nog börjar det väl se trevligt ut?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela