Real Time Analytics

Livet På En Kant

Måste jag än en gång uppgradera vilka jag har omkring mig?

Publicerad 2013-05-08 10:15:00 i Vanlig vardag,

Ibland upptäcker jag att personer inte är vad jag önskar ha i min närhet. Så även nu. Jag brukar helt sonika välja att göra en önskan om att de ska försvinna. De här önskningarna har gått sisådär och sättet personerna har försvunnit ur mitt liv har varit på icke önskvärt sätt. Dock har det blivit bättre efter deras försvinnande.
 
Just nu är jag så fruktansvärt less på att bli belastad med andras problem. Visa lite stake! säger jag bara. Jag är trött på jävla mesar nu. Era problem är inte mina, men eftersom jag ska vara så satans snäll och hjälpa till jämt blev det jag som fick ta en massa skit. Nej, detta respektlösa sätt som vissa, inklusive mig blir belastad med är inte ok. Jag säger nej till det nu. Icke önskvärt.
 
Jag försökte och fick till det jag, inklusive flera andra så gärna ville ha, men vad händer? Ja, inte en jävel (bara två stycken) var ÄRLIGT intresserade. Resten förväntade sig som vanligt att sitta på sina feta arslen och bli serverade på silverfat utan minsta antydan till att vissa ens ett uns av intresse. Nej, nu blir ni utan. Jag har lagt ner. De feta arslena kan ni fortsätta sitta på, men ni kommer att bli serverade fästingar. That´s about it!

Idag ska jag ägna mig åt sådant som enbart gör mig gott.
 
Lär er respektera min tid, energi och engagemang. Engagemanget är ni ju helt utan och var skulle ni vara utan mig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela