Real Time Analytics

Livet På En Kant

Känslan som uppstår när man ser tusenlapparna försvinna

Publicerad 2013-05-12 07:34:51 i Vanlig vardag,

Det är detsamma som känslan som uppstår när man är tvungen att ringa akut till veterinären. Man får fan ångest. I samma veva som de parkerar bilen har man i princip bränt 3500:-. Tack och lov verkar det inte har varit så som jag ett tag befarade. Efter samtalet med veterinären kollade jag hästen igen och kunde konstatera att hästen INTE hade fång. Det är antagligen något annat i hoven. Nu väntar jag istället på svar från hovlsagaren. Hoppas han svarar idag. Hoppan står inne tillsvidare.
 
Det värsta den här årstiden är att det inte finns någonstans att ställa en häst med fång. Jag måste ta tag i det här med den sandade sjukhagen. Vi behöver verkligen en sådan, men det verkar bara var jag som är intresserad av något sådant. Det kan bero på att de andra inte har behövt ha en häst på boxvila när det inte har funnits någon sjukhage och hästen har fått stå inne i 3 månader istället. Det var inte så roligt.

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2013-05-12 11:08:28

Åh nej är hon halt? vad jag hänt?

Jag har sagt många gånger att jag kan hjälpa till, men jag vet inte vad som ska göras. Säg vad jag ska göra så fixar jag det jag kan när jag har tid. Ska gruset jämnas ut? Måste man gräva ur innan? Hur långa stolpe ska det vara? Hur får vi dit bra med ström? Eller ska det vara med plank? Hur stor? Måste man lägga matt under så det inte börjar växa?

Svar: Återkommer! Ska titta på det i veckan med J. Jag vet hur jag tänkt staketet. El är bättre än staket i en sjukhage då de gärna börjar tugga på trä, speciellt om de är satt på "diet". Kan inte så mycket om markarbetet om jag ska vara ärlig så det lägger jag över på andra. =)
Livet På En Kant

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela