Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fixardag i stallet - hur man gör skräp till något värdefullt!

Publicerad 2013-05-01 22:23:58 i Vanlig vardag,

Idag har vi fixat i stallet och OJ, vad det blev mycket gjort. Jag började dagen med att åka och köpa lunch för att äta i stallet och som jag skrev tidigare skulle jag ju till Plantagen. Jag gick därifrån med 36 penséer. Hehe! Jag vet, det kan tyckas vara många, men inte räckte det till allt inte. =D Mer blommor kommer det att bli......
 
Kommer ni ihåg den här blomkreationen?

 
Den vidareutvecklades idag och det blev väldigt snyggt! Bilden blev inte tokbra för jag var darrig på handen, men ni ser ju själva.....
 
 

Kommer ni ihåg hur infarten blev efter städdagen i höstas?

Vi har vidareutvecklat blomlådorna. Nu är de målade röda och mer ska till.  Snart ska skyltarna upp också. Frågan är bara var de är. Annars måste vi göra nya. Stallet ska bli mer piff!

 
Skyltarna ska hänga vid stolparna, den ena är direkt till vänster om blomlådorna och den andra hamnade precis utanför bilden.
Tycker ni inte att det blir finare och finare på anläggningen????
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela