Real Time Analytics

Livet På En Kant

En ny regel för mig själv

Publicerad 2013-05-14 12:25:00 i Vanlig vardag,

Jag har gjort en ny regel för mig själv. Det är att jag ska tjäna pengar varje dag. Även om jag inte går och jobbar och får lön ska jag ändå tjäna en viss summa pengar. Jag tror att det går ganska bra.
 
Det som är bra med det jag valde att göra idag för att tjäna den summan pengar är att pengarna kommer att komma in löpande. Det är praktiskt och bra. Dessutom blir man glad när det kommer in "extrapengar" på kontot lite nu och då.
 
Indierna är sega som fan för nu verkar nummer två ha gått in i manana-mood. Jag vet faktiskt inte ens om mina ridbyxor är inne för tillverkning just nu. Suck! Information och kommunikation verkar vara svårt att få till.
 
Fortsätta tjäna lite pengar. Jag har inte kommut upp i summan som jag tänkt mig ännu och har lite jobb kvar innan jag har dagssumman intjänad.
 
Sedan kan jag med gott samvete gå ner och göra allt det som jag gör bara för att jag tycker att det är roligt.
 
Ha det så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela